Biography

Def P & Beatbusters is dé gouden combinatie van ska, reggae & nederrap. Bij elkaar vormen Osdorp Posse's frontman, nederrap pionier Def P en Beatbusters, met hun ongeëvenaarde lijst van dampende live-shows, de meest ervaren Nederlandse podiumbeesten van de afgelopen 25 jaar.  

 

Ruim 15 jaar geleden ontstond deze 'combi', waarna ze met het album 'Aangenaam' en de top10 hit 'Bubbelbad', van Pinkpop tot Lowlands Alphatent en bijna alle andere podia, compleet hebben platgespeeld. Na een onderbreking van meerdere jaren kwam langverwacht en op veler verzoek eindelijk een vervolg. Met het album 'Hard op Weg' in 2011 en een flinke serie daverende live-shows op vele podia.
 

Op de EP Gloeiende Plaat staan 5 fonkelnieuwe tracks en als extra bonus zijn er 18 remixen van diverse bevriende dj-producers. Def P & Beatbusters staan te popelen om in 2015 als geen ander alle festivals op zijn kop te zetten en grote massa's publiek te laten stuiteren en meezingen. Met de klassiekers van het album 'Aangenaam' en 'Hard op Weg' en een partij nieuwe diepgaande stuiterende live muziek.