News

Beatbusters / Def P & Beatbusters / BB'87 / dj TinWishTin

Beatbusters

30th Anniversary Celebration

Beatbusters / Def P & Beatbusters / BB'87 / dj TinWishTin

Beatbusters zijn momenteel hard aan het werk in de studio om een nieuw repertoire op te bouwen, nieuwe songs, frisse invalshoeken, fijne vibes!  Ska 'n ReggaeBeats to the fullest, modern Sound!

De band overleeft iedere modegrill  en weet zichzelf steeds weer opnieuw op de kaart te zetten. Zanger Amenti vergezelt Beatbusters alweer heel wat jaren op hun muzikale reis en 

Maak jezelf of iemand anders komende feestdagen blij met dit goedgevulde Limited Edition "Gloeiend Hard" pakket van

Def P & Beatbusters.

Het pakket bevat niet alleen 3 kekke T-shirts en het album "Hard Op Weg" op CD maar is ook nog eens voorzien van onze laatste Ep "Gloeiende Plaat" op CD, inclusief 18 losse remixen door verschillende artiesten en de Gloeiende Mixtape, smaakvol aan elkaar gemixt door DJ DNS & Deejay Irie.

Adam Link is een alter ego van de Nederlandse DJ en producer Richard in het Veld 

Onder techno-liefhebbers wellicht beter bekend als Near Earth Object, draait hij al heel wat jaartjes mee in de Nederlandse underground scene. 

Begonnen als dj bij Basic Grooves, daarna de stap naar eigen produkties gemaakt, gevolgd door een eigen label (Program.Records) en live optredens.

Dat Def P met meerder bands samenwerkt is geen nieuws meer. Een van zijn bands waarmee hij samenwerkt is BL3NDER. Op http://www.bl3nder.nl/ valt o.a. te lezen dat ze net een nieuw album hebben uitgebracht getiteld: 'Gekkenwerk'.

Op basis van de tekst van Funkin' van Jamaica, dat op de nieuwe ep 'Gloeiende Plaat' van Def P & Beatbusters verscheen, maakte BL3NDER een eigen versie/Remix genaamd 'Mooie Woorden' in samenwerking met producer Lucifer.

 

Johan Steevens aka Earl J  heeft van de track 'Wind van Voor' een Reggae remix gemaakt. Voor het remixproject vroegen we diverse producers een remix te maken van één van de tracks Def P & Beatbusters ep 'Gloeiende Plaat'.

 

De oud Beatbusters frontman is momenteel actief als gitarist bij o.a. Dutch Ska Express &  BB'87

Bands waar Johan is speelde:

Beatbusters, MR. Review, Rude Rich and the High Notes, Mark Foggo, J-Stars & Dutch Ska Express

Bij de volgende bands heeft Johan gefungeerd als producer:

(sec edit) heeft zijn interpretatie gegeven aan de track 'SSSHHH...' afkomstig van Def P & Beatbusters ep 'Gloeiende Plaat'. Dat (sec edit) niet bepaald stil zit, check je op zijn social mediakanalen.

https://www.facebook.com/sec.edit

https://soundcloud.com/sec-edit

Pages