Def P & Beatbusters releasen ep Gloeiende Plaat

Zet je schrap! De nieuwe ep van Def P & Beatbusters komt eraan! Hij heet Gloeiende Plaat, telt vijf tracks en verschijnt op 4 september. Vier jaar na Hard op Weg, het tweede album van deze succesvolle ska-rapcombinatie, vonden de mannen het de hoogste tijd met iets nieuws te komen. Ze doken de studio in en zie hier het volledige resultaat. Eerder al, op 6 mei van dit jaar, verscheen de single Ssshhh…, met bijhorende videoclip. Die behaalde de eerste plaats in de iTunes Reggae Top 100.

Kijk 'em hier! https://youtu.be/fqqctBHZnME?list=RDfqqctBHZnME

 
Nieuwe sound op Gloeiende Plaat
Osdorp Posse’s frontman Def P en skaband Beatbusters staan bekend om hun opwindende mix van ska, reggae & hiphop. Met deze unieke sound spelen ze sinds 2000 stad en land plat. Samen met producer Dutchflower is gestreefd om die sound verder te ontwikkelen tot een eigenzinnige, hedendaagse productie en mix.
 
Remix Project & mixtape
Het ruwe opnamemateriaal werd ook aangeboden aan dj’s en producers uit de reggae, hiphop en drum & bass-scene. Dit experiment pakte zo goed uit dat het maar liefst 18 geremixte tracks heeft opgeleverd. Deze remixen zullen spoedig na de release van de ep te beluisteren zijn. Bovendien zijn de 18 remixen weer door dj DNS en Deejay Irie tot één geheel aan elkaar gesmeed tot een dampende mixtape. Die is binnenkort als GRATIS bonus bij de ep te horen.
 
De plaat is te koop via itunes:
 
Facebook icon Twitter icon Google+ logo e-mail icon