FRIDAY 17 FEBRUARI BEATBUSTERS + LEOPARTE DB's te UTRECHT

http://www.dbstudio.nl/show/the-beatbusters/

 

THE BEATBUSTERS + LEOPARTE

20.30 uur / € 10 Tickets

BEATBUSTERS – try-out nieuwe show – 17-2-2017 – dB’s, Utrecht
In februari 2017 is het 30 jaar geleden dat ska-band the Beatbusters werd opgericht en dat zal gevierd worden met een bijzondere avondvullende show in de Melkweg te Amsterdam op 25 februari. De complete muzikale geschiedenis van de band zal die avond chronologisch voorbij komen, met optredens van diverse bandleden van het eerste uur onder de naam BB’87, een optreden van Def P en uiteraard the Beatbusters in hun huidige bezetting.

In 2016 vonden de laatste shows plaats van Def P & Beatbusters samen. Daarna gingen the Beatbusters direct hard aan de slag voor een compleet nieuwe engelstalige show om in 2017 de podia te kunnen bestormen. Daarmee zijn ze nu zo goed als klaar en daarom kunnen ze niet wachten om deze nieuwe nummers voor ’t eerst live ‘uit te proberen’. Kan jij ook niet wachten om de nieuwe sound te horen, zorg dan dat je bij deze exclusieve try-out show van the Beatbusters bent.

Support: Leoparte
De opkomende, energieke groep Leoparte maakt een kleurrijke mix van ska, reggae en wereldmuziek. Ondanks het korte bestaan heeft de band een volwassen geluid en een snel groeiende fanbase. Geïnspireerd door bands als The Cat Empire, Manu Chao en Sublime is een setlist met gevarieerde nummers geschreven, van relaxte reggae tot swingende uptempo nummers. So pick it up and get ready to dance!

Facebook icon Twitter icon Google+ logo e-mail icon