Helemaal Los RMX door Adam Link

Adam Link is een alter ego van de Nederlandse DJ en producer Richard in het Veld 

Onder techno-liefhebbers wellicht beter bekend als Near Earth Object, draait hij al heel wat jaartjes mee in de Nederlandse underground scene. 

Begonnen als dj bij Basic Grooves, daarna de stap naar eigen produkties gemaakt, gevolgd door een eigen label (Program.Records) en live optredens.

 

Tegenwoordig nog altijd actief als dj, producer, remixer en sounddesigner, aangevuld met lesgeven op gebied van audio produktie en dj-ing voor enkele toonaangevende dj-scholen.

Daarnaast druk als lid van het Utrechtse collectief Symbiotic Sessions met vernieuwende live-performances en onverwachte samenwerkingen.

Enthousiasme en openheid voor innovatie zijn voor hem de belangrijkste uitgangspunten wanneer het op muziek maken aankomt. Niet in hokjes denken, maar zorgen dat je je eigen stijl ontwikkelt.

Als producer brengt hij muziek uit onder diverse alter ego’s, en zijn muziekstijl is daardoor ook niet bepaald in een hokje te plaatsen. Uiteenlopend van gebroken beats en electro tot house en techno. 

 

HIER DE GRATIS DOWNLOAD VAN DE REMIX: https://soundcloud.com/beatbusters-collective/def-p-beatbusters-helemaal...

 

Aanvullende info:

http://soundcloud.com/near-earth-object

www.nearearthobject.nl

www.facebook.com/nearearthobjectmusic

 

 

Alter ego’s

  • Near Earth Object
  • Adam Link
  • CTRL+1
  • R030
  • N.E.O.

 

Collectieven:

TOELICHTING REMIX VOOR BEATBUSTERS

 

Remixing is altijd een van mijn favoriete bezigheden geweest, omdat het de kans biedt een volledig nieuwe aan een bestaand muziekstuk te geven. Bij Beatbusters was dat niet anders! Gezien de status van Beatbusters en Def P binnen het Nederlandse muzieklandschap natuurlijk een extra grote eer. Het werken met live opnames van de band zorgt voor extra uitdaging wanneer het in een electronisch jasje wordt gegoten, en dwingt je om creatieve keuzes te maken zonder de ziel van de track te verliezen. Persoonlijk denk ik dat dat goed gelukt is, niet in de laatste plaats door de zeer prettige samenwerking met de band en de volledige creatieve vrijheid die me werd gegeven.

Kortom: een te gekke ervaring met een resultaat dat er mag wezen!

 

 

Facebook icon Twitter icon Google+ logo e-mail icon